Logo van Easywarm vloerverwarming

Vloerverwarming aanleggen

wij leggen vloerverwarming in uw woning of project

betrouwbaar

snel

garantie

Icoon vanuit het logo van Easywarm Vloerverwarming

uw partner voor vloerverwarming

 

Bij easywarm geloven we dat we doen waar we goed in zijn:
het leggen van vloerverwarming in alle soorten woningen en projecten.

Onze ruim 20 jaar in de vloerverwarmingsindustrie geeft ons de ervaring, technische kennis
en oplossingen die het beste aansluiten bij uw wensen.

Of u nu op zoek bent naar een vloerverwarmingsoplossing voor één kamer, een volledige bestaande of nieuwe woning:
wij staan voor u klaar om aan de slag te gaan!

Innovatie, kwaliteitsmaterialen en aandacht
voor detail

Hieronder vindt u meer informatie over het leggen van vloerverwarming en soorten vloerverwarming, de beste oplossingen en over 3 van de meest gebruikte vloerverwarmingssystemen / toepassingen: inslijpen in de bestaande dekvloer, droogbouw en de combinatie van warmtepomp met vloerverwarming.

Klaar om een gepersonaliseerde offerte aan te vragen? Vul dan het formulier in via onderstaande knop:

Innovatie, kwaliteitsmaterialen en aandacht
voor detail

Hieronder vindt u meer informatie over het leggen van vloerverwarming en soorten vloerverwarming, de beste oplossingen en over 3 van de meest gebruikte vloerverwarmingssystemen / toepassingen: inslijpen in de bestaande dekvloer, droogbouw en de combinatie van warmtepomp met vloerverwarming.

Klaar om een gepersonaliseerde offerte aan te vragen? Vul dan het formulier in via onderstaande knop:

Soorten vloerverwarming

Vloerverwarming is een populaire manier om een ruimte gelijkmatig te verwarmen. Daarnaast wordt het steeds vaker gekozen als alternatief voor radiatoren, omdat het zorgt voor een comfortabele en energiezuinige manier van verwarmen.

Vloerverwarming is ook zeer geschikt om te gebruiken in combinatie met een warmtepomp. Lees meer over een warmtepomp in combinatie met vloerverwarming op deze pagina.

Er zijn verschillende soorten vloerverwarmingssystemen beschikbaar, elk met hun eigen voordelen en toepassingen.

Watergedragen vloerverwarming aanleggen:

Dit type vloerverwarming maakt gebruik van buizen die met warm water worden gevuld, waarbij het warme water door de buizen circuleert en de vloer gelijkmatig verwarmt. Watergedragen vloerverwarming kan worden aangesloten op een cv-ketel, warmtepomp of zonne-energiesysteem. Bovendien is het geschikt voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten en kan in het hele huis worden geïnstalleerd.

Vloerverwarming kan op verschillende manieren worden aangelegd, maar de juiste methode hangt vaak af van zaken zoals het oppervlak, soort vloer en de ruimte zelf. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw project.

Om u vast een idee te geven van de vele verschillende soorten toepassingen belichten wij een aantal mogelijkheden apart:

Inslijpen vloerverwarming dekvloer
Het inslijpen van vloerverwarming in de bestaande dekvloer is een methode die wij veel toepassen. Het voordeel hiervan is dat de vloer niet eerst verwijderd hoeft te worden, maar wij direct aan de slag kunnen.
Met een speciale slijpmachine worden stofarm sleuven in de bestaande dekvloer geslepen. Voor een optimale warmteverdeling slijpen wij de sleuven in een slakkenhuispatroon in de dekvloer, hier plaatsen wij vervolgens de vloerverwarmingsleidingen in.
Na het aanbrengen van de leidingen kunnen wij u op maat adviseren over uw gewenste vloerafwerking in samenspraak met ons dealernetwerk en vloerspecialisten.

Droogbouw vloerverwarming:
Bij droogbouw vloerverwarming worden panelen gebruikt die op de bestaande vloer kunnen worden geplaatst. De panelen bestaan uit isolatiemateriaal, waarin ruimte is om sleuven aan te brengen voor de verwarmingsbuizen. Dit type vloerverwarming is snel en eenvoudig te installeren en is daarnaast ook geschikt voor renovatieprojecten waarbij de vloerhoogte beperkt is. Meer weten over droogbouw vloerverwarming? Lees onze volledige pagina over Droogbouw Verwarming.

Natbouw vloerverwarming:
Natbouw vloerverwarming wordt direct in de dekvloer of de cementlaag geïnstalleerd. Hierbij worden verwarmingsbuizen in de vloer gelegd en vervolgens wordt er een cementdekvloer over aangebracht. Dit type vloerverwarming is duurzaam en zorgt voor optimale warmteverspreiding. Het is ideaal voor nieuwbouwprojecten waarbij de vloer nog moet worden gelegd.

°COMPLHEAT:
Het °COMPLHEAT vloersysteem is zeer geschikt als basis voor nieuw aan te brengen vloerverwarming in bijvoorbeeld een renovatieproject. Dit is een toepassing van droogbouw vloerverwarming.
Deze innovatieve samenwerking van Easywarm met Knauf en REHAU, werkt met speciale platen die de warmte zeer efficiënt verdelen en bovendien zorgen voor een stabiele en vlakke dekvloer, geschikt voor vrijwel elke vloerafwerking. Lees hier meer over °COMPLHEAT.

Beste vloerverwarming

De beste vloerverwarming voor uw project?

Het type dat past bij uw wensen, budget en de technische details van de ruimte waarin u het wilt installeren.

Het is niet het meest populaire antwoord, maar het is wel een heel reëel antwoord. Daarom bieden wij onze klanten bij Easywarm een persoonlijk advies op basis van de constructiedetails van de ruimte, het gewenste type vloer en het beschikbare budget.

Elk type vloerverwarming heeft zijn eigen kenmerken en voordelen, maar ze bieden allemaal een comfortabele en energiezuinige manier van verwarmen. Het is belangrijk om bij het kiezen van een vloerverwarmingssysteem rekening te houden met de specifieke behoeften van de ruimte en het budget.

Soms kan het vloerverwarmingssysteem droogbouw zijn, in andere gevallen de installatie van een systeem gebaseerd op warmtepomp of een combinatie daarvan. Er zijn niet noodzakelijkerwijs goede of slechte opties.

Alles bij elkaar kunt u er zeker van zijn dat wij de beste technische opties voor u vinden, zodat u kunt genieten van een warme en gezellige ruimte die duurzaam en veilig is.

Vraag nu een offerte aan!

Wilt u hulp bij het kiezen van de beste optie voor vloerverwarming aanleggen?

Vul het formulier in en een van onze teamleden neemt contact met u op met een concrete offerte.