easywarm

Vloerverwarming

Door middel van het inslijpen in de bestaande afwerklaag kunnen wij uw woning in zeer korte tijd voorzien van een uiterst comfortabel en energiezuinig laag temperatuur systeem.
Met een speciale stofarme vloerfreesmachine worden de sleuven in een slakkenhuispatroon geslepen. Dit zorgt voor de best mogelijke verdeling van de warmte in de vloer. Doordat we gebruik maken van de bestaande vloer , heeft u geen verdere sloopkosten en of kosten voor de nieuwe dekvloer. Ook hoeft u geen rekening te houden met droogtijden en extra vocht in uw woning.

Ons pakket omvat alles van a tot z, waarbij u en uw project altijd centraal staan. Van ontwerp tot en met oplevering en eventuele nazorg, u kunt altijd vertrouwen op de expertise van easywarm.

Instructievideo vloerverwarming

Altijd inclusief:

R

Overleg

Graag bespreken wij met u de mogelijkheden over het best toe te passen vloerverwarming systeem. Ook als u vragen heeft over de gewenste eindafwerking (tegels/ parket/ gietvloer/ pvc). U krijgt altijd een maatwerkadvies.

R

Schoon en stofvrij

Onze teams besteden extra aandacht aan netheid. Het gehele installatieproces is vrijwel stofvrij.

R

Aanbrengen vloerverwarming

Wij zijn specialisten in de montage van vloerverwarming. Op maat worden in de vloer stofarm sleuven geslepen, deze zijn exact op maat voor de vloerverwarmingsbuizen.

R

Montage en aansluiten verdeler

Wij zorgen ervoor dat de kwalitatief hoogwaardige verdeler wordt aangesloten op de cv-installatie, zodat het vloerverwarming systeem in bedrijf / onder water- of luchtdruk wordt opgeleverd.

R

Uitleg en garantie

Als alles is aangesloten en getest leggen we u graag rustig uit hoe alles werkt. Indien u akkoord en tevreden bent met de werkzaamheden krijgt u van ons uw garantiecertificaat en kunt u gaan genieten van een energiezuinige en comfortabele vloer!

Geïnteresseerd? We gaan graag bij u aan de slag!